Om Danish Yacht Union

Danish Yacht Union er af Søfartsstyrelsen godkendt som udbyder af Speedbådsprøver, Duelighedsprøver, Vandscooterprøver, Yachtskipper 3, og Yachtskipper 1

Danish Yacht Union ønsker at tilsikre en høj standard i forbindelse med fritidssejler uddannelserne, således at der vil komme flere dygtige sejlere på vandet, der er veluddannede gennem egen erfaring og træning eller gennem en skole eller underviser.
DYU er stiftet af branchen indenfor fritidssejlads og er bakket op af en række branche relaterede virksomheder, herunder, importører, bådforhandlere, dykkerskoler, Forsikringsselskaber, udstyrs butikker samt bådudlejnings virksomheder. Alle med ønsket om, at der skabes en mere seriøs tilgang til fritidssejlerkurserne.
Dette opnås ved en mere seriøs og kontrolleret tilgang til prøveafholdelsen.


Ønsket er at skabe dynamiske prøver, som tilsikrer kvaliteten i prøveafholdelser, som vil føre til dygtigere og mere ansvarsbevidste sejlere.
Dynamiske prøver, er kendetegnet ved, at eleven oplever, at der stilles krav, til dennes færdigheder, både på det teoretiske og praktiske plan. Eleven vil opleve en seriøs prøvegennemførelse, hvor censor gennemgår alle obligatoriske emner, og yderligere gennemfører stikprøve kontrol af de tilfældige emner.
 
Danish Yacht Union er en Non-Profit organisation og arbejder helhjertet for at skabe et højt fagligt niveau for fritidssejlerudannelserne.
Den høje standard i forbindelse med prøverne opnås gennem et tæt samarbejde med de bemyndigede censorer og Maritime skoler.

 

censorbillede