Før du kan oprette en prøve, så skal du oprettes som bruger.

Når du er oprettet får du adgang til at oprette en prøve.
BEMÆRK: Hvis du skal tilmeldes en prøve du skal til, så skal du ikke selv oprette en ny prøve, men helt enkelt bare tilmelde dig den prøve du skal til ..... når du er oprettet som bruger og er logget på, så kan du finde alle de eksisterende prøver under menupunktet "ELEV".


Du skal udfylde felterne under "Opret prøve", hvorefter din prøve vil være synlig for censorer og elever til prøven.

Herefter kan elever tilmelde sig din prøve ved, at tilmelde sig din prøve, og udfylde alle de felter der skal udfyldes, for at der efterfølgende kan udstedes certifikat til deltagerne.

Når en censor har valgt at være censor på din prøve vil denne censor blive "tildelt din prøve" og censor kan herefter se deltagerne, der har signet op til den prøve du oprettede.
Når prøven er slut vil censor markere alle de elever der bestod, hvorefter DYU udsteder og fremsender "beviser" til de beståede deltagere. Når censor har angivet hvem der bestod, så kan hver person fra prøven downloade sit midlertidige bevis, der kan benyttes indtil det originale bevis ankommer med brevpost.

Bemærk at vi med posten fremsender beviser for:
"Speedbådsprøver", "Komlet duelighedsbevis" og "Vandscooterprøve"

"Duelighed teoretisk" alene og "Duelighed praktisk" alene udløser ikke hver især noget endeligt fysisk bevis!
Ved disse 2 prøvetyper fremsender vi først et fysisk bevis når begge dele er bestået samlet set. (Bestået Speedbådsprøve gælder iøvrigt som "Duelighed praktisk" således at har man bestået Speedbådsprøve og består "Duelighed teoretisk", så udløser det et "komplet duelighedsbevis" (Husk at gøre censor opmærksom på hvad der tidligere er bestået af prøver)

Derudover fremsender vi "Diplom for bestået prøve" for Yachtskipper 1 og 3 ved bestået prøve