Ved oprettelse af din brugerkonto hos Danish Yacht Union accepterer du nedenstående betingelser for oprettelsen, brugen og opbevaringen af kontoen og dine angivne persondata og giver dit samtykke til dette.

Danish Yacht Union indsamler og opbevarer dine persondata i henhold til vores lovpligtige forpligtelser over for Søfartsstyrelsen, af hvem Danish Yacht Union er godkendt og bemyndiget til, at registere og indberette dine prøveresultater, samt udstedelse og fremsendelse af dit prøvebevis.

Derfor indsamler vi dine persondata og opbevarer disse, for at vi kan udføre de forpligtelser vi har overfor Søfartsstyrelsen. Desuden opbevarer vi dine data og dine prøveresultater for, at vi kan fremstille dit prøvebevis og sende det til dig, samt kunne genfremstille og fremsende dit bevis, hvis du skulle miste det eller få det beskadiget.

Ved oprettelse af din brugerkonto, skal du oplyse følgende, som vi lagrer:


Under indtastning af din adresse foretages der et online adresseopslag i den nationale database over eksisterende adresser i Danmark
Dette betyder IKKE at vi "kender din personlige adresse i forvejen", men udelukkende at eksisterende adresser slåes op så de vises til dig som adresse du kan vælge. Dette gør det meget nemmere for dig, at angive din korrekte adresse, som du så vælger på listen over forslag til din korrekte adresse, postnummer og by. Du kan læse mere om "Danmarks adressers web api" som vi benytter på dette link:
https://dawa.aws.dk/


Absolut ingen af dine oplysninger deles med 3. part ud over vores lovmæssige forpligtelse til, at indberette dine prøveresultater til Søfartsstyrelsen, hvortil vi indberetter dit prøveresultat med dit CPR nummer, dit fornavn og efternavn, samt hvilken prøve du har bestået og hvornår.
Vi videregiver under ingen omstændigheder dine persondata eller din mailadresse til nogen former for markedsføring.
Som godkendte udbyder har Danish Yacht Union hjemmel til at indhente og behandle, herunder videregive oplysningerne til Søfartsstyrelsen efter Bekendtgørelse om prøver og beviser for fritidssejlere. (link)


Du har til enhver tid ret til at se hvilke oplysninger vi har registreret på dig som person. Disse kan du se ved, at logge ind på din brugerprofil, hvor dine oplysninger er synlige.

"Data Protection Officer" er Danish Yacht Union og alle dine data lagres på en HTTPS/SSL sikret server og alle dine oplysninger transmitteres fra din indtastning til vores server via en HTTPS/SSL sikret forbindelse.

Ved oprettelse af din konto og brug af vores hjemmeside accepterer du samtidig vores hjemmesides brug af cookies. Disse benyttes under ingen omstændigheder til markedsføringshensyn - ej heller af 3. part. Disse benyttes udelukkende for at sikre den teknisk bedste brug af siden for dig, herunder din mulighed for, at gemme dit login lokalt i din browser, samt til hjemmesidens indsamling af hvilke menupunkter der besøges af vores brugere og til intern statistik af visninger og indhold.
Dine persondata er ikke en del af det indhold cookies på hjemmesiden bruger

 


DANISH YACHT UNION d. 24. maj 2018

headerlogo1